Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii termina anul 2017 cu o partida pe teren propriu cu Unirea Iclod!

Vremea urata de afara nu a fost un impediment pentru conducerea AJF Cluj, care a decis sa se mai joace o etapa in acest an, astfel in prima etapa a returului Ligii a 4-a si speram ultima oficiala din 2017, CSM Campia Turzii va juca sambata 2 decembrie, incepand cu orele 11.00, pe Stadionul ”Mihai Adam” din localitate, cu formatia Unirea Iclod.

 

Chiar daca in prima etapa a turului, echipa CSM-ului s-a impus la un scor categoric, 5-1, pe terenul din incinta cochetei baze sportive din Iclod, acum ramane de vazut ce turnura va lua intalnire dintre cele doua formatii in meciul direct de la Campia Turzii.

Echipa oaspete, putem spune ca a fost “revelatia” turului, deoarece a fost singura echipa din cele noi promovate care s-au impus in acest tur si au reusit sa il termine pe pozitia a 4-a in clasament cu 32 de puncte acumulate.

Dupa ce in urma cu o saptamana formatia CSM-ului, antrenata de Vali Sandru, a fost la un pas de a inregistra un rezultat bun in meciul cu Ariesul Mihai Viteazu, acum tehnicianul formatiei din Campia Turzii spera ca fotbalistii lui sa faca un joc bun si sa incheie anul 2017 cu o victorie.

Partida de la Campia Turzii va fi condusa de o brigada de arbitrii din Cluj-Napoca, care va fi formata din Sorin Dan Vadana, la centru ajutat de asistentii Szabo Gero si Vescan Ionut Bogdan, acestia fiind supervizati de observatorul Ovidiu Faragau din Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *