Handbal

Programul sportiv organizat de catre CSM Campia Turzii, cu ocazia Zilelor Municipiului Campia Turzii, a debutat in Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” din localitate cu un meci demonstrativ de handbal baieti, in care au jucat doua formatii de copii din cadrul clubului.
A urmat apoi turneul de handbal fete, dotat cu cupa “Zilelor Municipiului Campia Turzii”, competitie ce a adunat la startul ei trei formatii, respectiv CSM Campia Turzii, Asociatia “ACTIVED 2013″ Huedin si CS BOB Cluj-Napoca. Daca in prima partida formatia din Huedin a facut instructie cu cea din Cluj-Napoca, a urmat apoi “recitalul” echipei conduse de Ilie Dragota, care a invins in ambele intalniri, reusind astfel sa castige aceasta cupa.
Iata care au fost rezultatele competitiei si clasamentul final: Asociatia “Actived 2013″ Huedin vs CS Bob Cluj-Napoca: 18-1 (9-0); CSM Campia Turzii vs Asociatia “Actived 2013″ Huedin: 9-2 (5-0); CS Bob Cluj-Napoca vs CSM Campia Turzii: 4-15 (2-7)
Clasament Final:
1. CSM Campia Turzii – 4 pct.
2. Asociatia “Actived 2013″ Huedin – 2 pct.
3. CS Bob Cluj-Napoca – 0 pct.

Miercuri, in sala de sport a Scolii Generale ”Mihai Viteazu” din Campia Turzii, echipa de handbal CSM Campia Turzii a intalnit in etapa a sasea din Campionatul Judetean de Handbal Cluj, pe ocupanta primului loc, respectiv Old Boys. La finalul unui meci in care au condus ostilitatile, echipa Old Boys s-a impus cu scorul de 39-31 in fata tinerilor handbalisti de la CSM Campia Turzii.
Cu toate acestea, handbalistii CSM-ului nu s-au pierdut cu firea si au reusit sa dea o replica buna handbalistilor clujeni in poarta carora au reusit sa inscrie nu mai putin de 31 de goluri.
Pentru aceasta partida, antrenorul CSM-ului, prof. Dragota Ilie, a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Liti Paul, Deac Catalin, Petre Eugen, Bogatean Catalin, Daniel Alin, Bercea Mihai, Suciu Gheorghe, Jurca Bogdan, Moldovan Cosmin, Crisan Viorel , Moldovan Cosmin, Cozma Catalin, Bota Catalin, Seulean Ruben, Popa Stefan.

Joi seara, in Sala Sporturilor “IOAN STANATIEV” din Campia Turzii s-a disputat partida de handbal dintre CSM Campia Turzii si HC 77 CS INVEST Cluj-Napoca, partida ce conta pentru etapa a cincea a Campionatului Judetean de Handbal Cluj, scorul final fiind de 24-33 (11-14), in favoarea echipei din Cluj-Napoca.
Lipsa de experienta din randul tinerilor handbalisti ai Csm-ului si-a spus cuvantul in aceasta partida in care au intalnit o echipa matura si care a condus ostilitatile pe tot parcursul intalnirii, nelasandu-le nici o speranta jucatorilor din Campia Turzii, care au trebuit sa se recunoasca invinsi la final.
Handbalisti de la HC 77 CS INVEST s-au instalat inca de la inceput la carma jocului, reusind sa inscrie gol dupa gol, distantandu-se decisiv pe tabela de marcaj, iar diferenta de pe tabela putea sa fie mult mai mare daca nu ratau cu seninatate ocaziile avute.
Tinerii handbalisti ai Csm-ului, condusi de pe margine de prof. Dragota Ilie, au incercat pe tot parcursul intalnirii sa tina pasul cu adversarii lor, dar datorita lipsei de concentrare au suferit foarte mult la faza de finalizare, acest lucru vazandu-se in final pe tabela de marcaj.
Antrenorul Csm-ului a avut la dipozitie pentru aceasta partida urmatorul lot de jucatori: Liti Paul, Deac Catalin, Petre Eugen, Bogatean Catalin, Daniel Alin, Bercea Mihai, Suciu Gheorghe, Jurca Bogdan, Moldovan Cosmin, Crisan Viorel, Moldovan Cosmin, Cozma Catalin, Bota Catalin, Seulean Ruben, Popa Stefan.

Joi seara, in Sala de Sport a Scolii Generale ”MIHAI VITEAZU” din Campia Turzii, a avut loc partida de handbal dintre CSM Campia Turzii si Butterfly Team Cluj Napoca, ce a contat pentru etapa a doua din turul Campionatului Judetean de Handbal Masculin Cluj.
La finalul unui meci disputat, echipa CSM-ului s-a impus in fata celor de la Butterfly Team, cu scorul de 28-23 (11-13).
In prima repriza, echipa CSM Campia Turzii, formata in mare parte din jucatori foarte tineri, dar care are in componenta ei si cativa jucatori in varsta dar cu experienta (Sasaeac Constantin, Crisan Viorel, Suciu Gheorghe), au jucat mai timorati, de acest lucru profitand echipa oaspete. Lipsa experientei si a concentrarii a facut ca tinerii handbalisti de la CSM Campia Turzii sa rateze o sumedenie de ocazii, fapt speculat de oaspeti, care au castigat aceasta prima repriza cu 11-13.
Odata reveniti de la cabine, handbalistii din Campia Turzii, coordonati de pe marginea terenului de catre prof. Dragota Ilie, au inceput repriza a doua mult mai determinati, marcand gol dupa gol si reusind sa intoarca rezultatul in favoarea lor, iar in final sa isi adjudece victoria la un scor confortabil.
Marcatorii echipei CSM Campia Turzii, in aceasta partida, au fost urmatorii: Bogatean Catalin – 7, Petre Eugen – 6, Crisan Viorel – 3, Sasaeac Constantin – 4, Daniel Alin – 4, Bota Catalin -2, Suciu Gheorghe – 2.
Antrenorul echipei CSM Campia Turzii, prof. Dragota Ilie, a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori pentru aceasta partida: Liti Paul, Deac Catalin, Petre Eugen, Bogatean Catalin, Daniel Alin, Bercea Mihai, Suciu Gheorghe, Jurca Bogdan, Moldovan Cosmin, Crisan Viorel Sasaeac Constantin, Moldovan Cosmin, Cozma Catalin, Bota Catalin, Seulean Ruben, Popa Stefan.

CSM Câmpia Turzii a debutat în Campionatul Judeţean de handbal cu un joc împotriva celor de la TMB Cluj Napoca. Meciul s-a desfăşurat într-una din sălile din Parcul Babeş şi a avut un eveniment inedit, respectiv prezenţa în teren a doi preşedinţi de cluburi sportive.
Este vorba de Viorel Crişan, preşedintele CSM Câmpia Turzii şi de Costel Sâsâeac, preşedintele echipei de Liga Naţională la handbal, Potaissa Turda. Ambii nu au mai practicat handbalul, într-un meci oficial, de ani de zile.

În ceea ce priveşte rezultatul, gazdele s-au impus cu 33-26 (13-13), după o primă repriză echilibrată, urmată de o a doua în care handbaliştii de la CSM au “căzut” fizic, permiţându-le adversarilor să se distanţeze decisiv în debutul părţii secunde (20-14, la 6 minute de la reluarea jocului).
Antrenorul Dragotă Ilie s-a bazat pe următorii jucători: Liti Paul, Deac Cătălin – Petre Eugen, Bogătan Cătălin, Daniel Alin, Bercea Mihai, Jurcă Bogdan, Suciu Gheorghe, Crişan Viorel, Sâsâeac Constantin, Moldovan Cosmin, Cozma Cătălin, Bota Cătălin, Şeulean Ruben, Popa Ştefan.
Marcatorii formaţiei din Câmpia Turzii au fost: Daniel Alin – 8, Petre Eugen – 7, Bogătan Cătălin – 4, Bercea Mihai, Crişan Viorel – câte 2, Bota Cătălin, Şeulean Ruven şi Popa Ştefan – câte 1.

Cu ocazia Cupei 8 Martie care a avut loc in Campia Turzii in Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev”, echipa de Handbal Fete a CSM Campia Turzii a invins formatiile din Gherla si Turda.

CSM Campia Turzii organizeaza in data de 8-9 martie 2011, Cupa 8 Martie. Competitia va avea loc la Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” din campia Turzii.