Majorete

Fetele de la CSM Câmpia Turzii s-au calificat în premiera la un Campionat European si au plecat în aceasta dimineata spre Târgoviste. Conduse de antrenorul Crina Iepure majoretele promit sa faca o figura frumoasa si sa se întoarca acasa cu un rezultat pe masura.

Szolosi Ernesta, Szolosi Denisa, Surdu Ioana, Barbus Ruxandra, Man Irina, Ielciu Andreea, Pescut Claudia, Pop Denisa, Vertel Raluca, Gagyi Ana Maria, Ciocan Adela si Ciocan Raluca sunt fetele care timp de patru zile vor face sa se vorbeasca despre Câmpia Turzii la un eveniment de o asemenea anvergura.

„Astazi vom face înscrierea, ultimele repetitii si antrenamentul oficial de la ora 17. Fetele au muncit mult în ultima perioada si sper sa ne ridicam la pretentiile unui Campionat European”, a declarat antrenorul Crina Iepure pentru csmcampiaturzii.ro.

„Ma bucur ca CSM si implicit municipiul Câmpia Turzii este prezent la acest Campionat European. Pe lânga munca depusa de fete, clubul s-a mobilizat la rândul sau si pentru un astfel de eveniment le-am pregatit si o surpriza, mai exact un nou echipament. Era mare nevoie de asa ceva si acum, prin proiectul “Sportul pentru toti”, proiect realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Câmpia Turzii si al Consiliului Local Câmpia Turzii, am reusit achizitionarea lui”, a declarat presedintele CSM Câmpia Turzii, Viorel Crisan.

A XVI-a editie a Campionatului European de Majorete se desfasoara în perioada 11-14 septembrie si a adus la Târgoviste 2.000 de majorete din 16 tari. Concursul are loc în Piata Tricolorului din Târgoviste.

In continuare puteti urmari o inregistrare video de la ultimul antrenament al majoretelor Angels, efectuat ieri dupa-masa la Sala Sporturilor Ioan Stanatiev:

Duminica, 1 Iunie, majoretele clubului participa la editia a 7-a a Campionatului National de Majorete, competita desfasurandu-se la Cluj-Napoca, in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

La acest eveniment vor participa 55 de echipe din 14 judete si 25 de orase, care se vor duela la urmatoarele sectiuni: majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baston, cheerleading, majorete hobby.

Primele 5 echipe clasate la sectiunile majorete cu pom-poni si majorete cu baston se vor califica la Campionatul European de Majorete ce va avea loc in septembrie la Targoviste.

Trupa de majotrete „Angels” a Clubului Sportiv Municipal din Câmpia Turzii, alaturi de Fanfara „Promenada” a Casei de Cultură „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii au participat la Festivalul-concurs Internaţional de fanfare şi majorete de la Giulianova (Italia), festival aflat la a XIII-a ediţie.
Manifestarea internaţională tradiţională ajunsă anul acesta la cea de-a XIII-a ediţie, Festivalul s-a desfăşurat în oraşul-staţiune Giulianova, situat pe coasta însorită a Mării Adriatice. Festivalul s-a bucurat de o largă participare internaţională. Fanfara „Promenada” a fost singura formaţie muzicală din România prezentă la acest Festival Concurs de la Giulianova-Italia. Au participat formaţii de fanfare şi trupe de majorete din: Polonia, Cehia, Franţa, Bahrein, USA, România şi Italia.
La acest Festival Diana Hada din trupa de majorete a obtinut titlul de Miss Festival!
Mai jos puteti urmari înregistrarea reprezentaţiei dată de majoretele de la Angels şi a artiştilor de la Fanfara Promenada:

Majoretele Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii au participat duminică la Campionatul Judeţean desfăşurat la Cluj-Napoca. Ele au ocupat locul secund la secţiunea senioare.
Înfiinţată în 2006 la Câmpia Turzii, trupa de majorete a CSM participă la toate evenimentele importante din oraş, fiind acompaniate, spre deliciul publicului, de fanfara “Promenada” a Casei de Cultura “Ionel Floasiu”.
Echipa CSM Câmpia Turzii a fost formată din Iulia Alecsandrescu, Iulia Tulai, Cosmina Suciu, Dalia Fetiţă, Ştefania Turean, Letisia Scînteie, Ramona Cristea, Alina Varga, Iulia Băginean, Andreea Bara, Ernesta Szolosi, Florena Laza, Daira Deneş, Maria Hădărean, Lorena Matei, Alexa Iurian, Irina Giurgiu, Eliza Rusu şi Diana Hada, antrenate de Crina Iepure.
Au participat 29 de echipe din judeţul Cluj, reprezentând Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej şi Floreşti.

Duminica aceasta va avea loc cea de-a patra editie a Campionatului Judetean de Majorete, începând cu ora 16, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.
Evenimentul e organizat de Asociatia de Majorete din România (AMR), în colaborare cu Clubul Sportiv UMF Cluj-Napoca si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj. La concurs s-au înscris 28 de echipe de majorete din Câmpia Turzii, Dej, Floresti si Cluj-Napoca. Concursul va fi structurat pe trei sectiuni – majorete traditionale cu pomponi, majorete traditionale cu baton si cheerleading.
Cele 440 de majorete înscrise îsi vor disputa în fata arbitrilor si a sutelor de sustinatori sansele de calificare pentru Campionatul National de Majorete care va avea loc anul acesta în luna mai la Ploiesti.
Taxa de participare la Campionatul Judetean de Majorete este de 100 de lei/ echipa/ sectiune/ categorie de varsta.
Pe langa aceasta, organizatorii au pregatit si un spectacol extracompetitional, la care pot lua parte echipe de majorete care nu participa la concursul oficial, precum si alte formatii, ce abordeaza diferite stiluri de dans.

In data de 12 Martie, la Cluj, s-a desfasurat Campionatul Judetean de Majorete. Echipa CSM Campia Turzii s-a clasat pe locul 2. La concurs au participat 20 de echipe de la Cluj, Gherla, Floresti, Dej si Campia Turzii.Echipa CSM Campia Turzii a obtinut calificarea la Campionatul National de Majorete care se va desfasura la Resita in luna iunie.

In data de 04.09.2010 , majoretele vor participa la festivalul de fanfara si majorete din Sighisoara!