Special

În perioada 27-29 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii prima ediție a Cupei Unirii la fotbal în sală. Vineri, 27 ianuarie, și sâmbătă, 28 ianuarie, au fost rezervate partidelor din grupe, iar duminică, 29 ianuarie, au avut loc semifinalele si finalele. La competitie -au înscris 10 formații care au fost împărțite în două grupe, după cum urmează:

Grupa A: Grupurile de Inițiativă Cetățenească din Câmpia Turzii (GIC), E-ON Gaz, Poliția Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană și CSM Câmpia Turzii.

Grupa B: Domeniul Public, Primăria Câmpia Turzii, Compania de Salubritate, Presa Locală și Consiliul Local.

După două zile în care s-au disputat partidele din cadrul grupelor, duminică, 29 ianuarie, a fost ziua în care s-a stabilit câştigătoarea primei ediții a Cupei Unirii.

În prima semifinală Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii a învins Consiliul Local, scor 5-1, iar în cea de-a doua semifinală s-au întâlnit CSM Câmpia Turzii şi Presa Locală, meciul fiind adjudecat de echipa noastra cu 8-3.

A urmat apoi finala mica in care Consiliul Local a învins, scor 5-3, Presa Locală şi a urcat pe treapta a treia a podiumului, în timp ce, în finala mare, Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii invins CSMCT cu 5-0, castigand astfel trofeul pus în joc.

Tot cu aceasta ocazia s-a desfasurat si o partida demonstrativa de fotbal, intre echipele de old-boys, de la ISCT si cei de la Universitatea Cluj-Napoca, in care am putut sa ii revedem la lucru pe marii fotbalisti ce au activat sub culorile cluburilor respective, cum ar fi: Florin Filip, Dorin Rosu, Ovidiu Stoica, Ovidiu Pop, Aurel Matiu, Adrian Suciu, Valentin Sandru, Ioan Kallay, la ISCT si pe Emilian Dolha, Stelian Gherman, Cristi Pojar, Vasile Jula, Ovidiu Maier, Radu Szabo, Marius Popescu si Valentin Sandru, la Universitatea Cluj.

Confruntarea, care a fost urmarita cu mare interes de o sala plina cu iubitori ai fotbalului, a fost castigata de echipa clujeana cu 6-4 (3-2), marcatori fiind Marius Popescu – 4 goluri si Ovidiu Maier – 2 goluri, pentru Universitatea, in timp ce pentru formatia din Campia Turzii au inscris fiecare cate un gol, Valentin Sandru, Adrian Suciu, Dorin Rosu si Aurel Matiu.

CSM Campia Turzii a inscris o echipa la turneul de fotbal in sala Cupa Unirii. Evenimentul are loc de maine pana duminica in Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” si este organizat de Primaria si Consiliul Local Campia Turzii.

Echipa CSM-ului va juca in grupa „mortii” alaturi de Baza 71 Aeriana, E-ON Gaz, Politia Campia Turzii si GIC. Meciurile echipei noastre sunt programate vineri de la orele 17, 18.20 si 20.20 si sambata dimineata de la ora 11.

Vor imbraca tricoul galben-albastru Tiberiu Fekete si Viorel Crisan(portari), Valentin Sandru, Horatiu Dudas, Marius Macra, Valentin Fetita, Cosmin Salagian, Radu Hertia, Ionut Florin, Dorin Rosu, Calin Campian si Alin Sturza.

„Avem in lot cateva surprize,” jucatori” aflati in ultimele 6 luni de angajament si i-am chemat in probe. Sper sa confirme si sa ramana alaturi de noi, ori de acum, ori din vara!”, a declarat, zambind, presedintele Viorel Crisan pentru csmcampiaturzii.ro.

Zilele Municipiului Câmpia Turzii reprezintă un bun prilej de a ne opri măcar o clipă pentru a  ne aminti de cei care au contribuit, cândva, la binele acestui oraş şi pentru a-i felicita pe cei care astăzi îşi dedică timpul şi priceperea în speranța că vor clădi un viitor mai bun.
Vineri, 19 august, într-un cadru festiv,  CSM Câmpia Turzii a oferit un astfel de moment. ″Gala Premiilor CSM Câmpia Turzii, 7 ani de existență″ ne-a oferit posibilitatea de a ne reaminti de cei care au pus bazele acestui club şi au contribuit la dezvoltarea lui, şi de a ne bucura de cei care şi-au pus viața în slujba sportului local.
Deşi sunt multe lucruri de spus, poate, cel mai important, acum, la ceas aniversar, e să ne amintim că de-a lungul timpului, sportul local a fost la înălțime, iar rezultatele obținute de sportivii noştri au pus Câmpia Turzii pe harta sportului românesc.
La începutul întâlnirii de vineri, la care au participat antrenorii CSMCT dar şi oficialitățile locale, preşedintele clubului – Viorel Crişan, a trecut în revistă principalele realizări şi i-a amintit pe cei care au pus umărul la dezvoltarea CSM Câmpia Turzii.
Tot cu aceasta ocazie au fost premiați antrenorii pentru activitatea desfăşurată în slujba sportului din municipiu, dar şi cei care s-au implicat şi au sprijinit dezvoltarea activităților sportive din cadrul CSM.
Mai jos puteti urmari inregistrarea integrala a acestei gale:

Sâmbata, 24 octombrie, Sala Sporturilor Ioan Stanatiev din Câmpia Turzii a gazduit turneul caritabil de fotbal „Uniti pentru un suflet”, evenimentul organizat de CSM Câmpia Turzii si ISCT 1921 Câmpia Turzii, care a adunat la start 11 echipe, împartite în doua grupe.

Totodata, cei prezenti la eveniment s-au putut bucura si de un meci demonstrativ între fostele glorii ale ISCT si Universitatea Cluj, partida încheiata cu victoria clujenilor (scor 7-8).

Dupa meciurile disputate in grupe, s-a trecut la faza semifinala, unde cei de la Ofensiv au trecut cu 5-1 echipa 300 Motors, in timp ce in cealalta semifinala Politia Turda a invins Unirea Triteni cu scorul de 7-1.

Au urmat apoi finalele, in care cei de la Unirea Triteni au reusit sa castige in fata celor de la 300 Motors, adjudeandu-si astfel locul trei al competitiei, iar “Politia Turda” a reusit sa castige finala mare si locul 1, dupa ce i-au invins pe cei de la Ofensiv Campia Turzii.

La final toate echipele participante au primit diplome, iar cei care au urcat pe podium au fost rasplatiti cu diplome si cupe.

Competitia „Uniti pentru un suflet” a fost organizata pentru tânarul Nicu Sumandea, din Câmpia Turzii, care în luna martie a acestui an a fost diagnosticat cu cancer limfom non-Hodkin. Nicu a urmat un tratament chimioterapeutic, 8 cure cu citostatice, iar lucrurile începusera sa intre pe fagasul normal. Calvarul pentru el si familia lui nu s-a terminat aici, pentru ca boala a recidivat în luna septembrie, fiind diagnosticat cu leucemie limfoblastica acuta. Dupa 6 luni semnele evidente ale vechii boli au reaparut. În prezent este tinut sub observatie de medici la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, iar singura lui sansa la viata este un transplant de celule stem, în Israel, o interventie foarte costisitoare.

Pe toata durata competitiei, în Sala Sporturilor Ioan Stanatiev s-au putut face donatii iar organizatorii i-au pregatit lui Nicu o cupa si o diploma. Gratie evenimentului de sâmbata s-a reusit strangerea sumei de 6218 lei, insa cei care doresc sa îl ajute in continuare pe Nicu Sumundea o pot face prin donatii depuse in urmatoarele conturi:
Cont în LEI: RO07BTRL01301201D48496XX
Cont în EURO: RO28BTRLEURCRT00D484960
Titular cont: Sumandea Claudiu

Turneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET” aduce mâine la Câmpia Turzii un meci demonstrativ între fostele glorii ale ISCT şi Universitatea Cluj.

Începând cu ora 16.00, cei prezenţi la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” îi vor putea vedea la lucru pe Aurel Mâţiu, Valentin Şandru, Dorin Roşu, Ioan Kallai, Ovidiu Stoica, Adi Suciu, Ovidiu Pop sau Ioan Uleşan la ISCT şi Cristian Pojar, Alin Bănceu, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Titi Voica, Adrian Cocan, Radu Szabo sau Călin Ciucur la „U” Cluj.

Turneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET” este programat să înceapă mâine dimineaţă la ora 8, urmând ca pe tot parcursul zilei să se dispute meciuri între cele 11 echipe înscrise în competiţie.

Donaţiile se pot face în incinta Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

CSM Câmpia Turzii şi ISCT 1921 Câmpia Turzii au plăcerea de a vă invita la turneul caritabil de fotbal „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”, care va avea loc in perioada 24-25 octombrie 2015, la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

Dincolo de menirea pe care o avem în a îndruma tinerii spre mişcarea sportivă ne dorim să ne implicăm activ în viaţa comunităţii locale. Acesta este motivul pentru care am decis să fim „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”.

Nicu Şumandea are 22 ani si este din Câmpia Turzii. În luna martie a acestui an a fost diagnosticat cu cancer limfom non-Hodkin. În urma acestui diagnostic, Nicu a urmat un tratament chimioterapeutic, 8 cure cu citostatice, iar lucrurile începuseră să intre pe făgaşul normal. Calvarul pentru el şi familia lui nu s-a terminat aici, pentru că boala a recidivat în luna septembrie, fiind diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută. După 6 luni semnele evidente ale vechii boli au reapărut. În prezent este ţinut sub observaţie de medici la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca.
Singura lui şansă la viaţă este un transplant de celule stem, în Israel, o intervenţie foarte costisitoare, dar care poate decide dacă el va mai trăi sau nu.

Foarte mulţi au venit deja lângă noi, dar avem nevoie şi de TINE!

Donatii si pot face in:
Cont în LEI: RO07BTRL01301201D48496XX
Cont în EURO: RO28BTRLEURCRT00D484960
Titular cont: Şumandea Claudiu

Program competiţional „UNIŢI PENTRU UN SUFLET”:
Sâmbătă 24 octombrie, orele 9-21 – meciuri grupe
Duminică 25 octombrie, orele 9-16 – semifinale, finala mică

Duminica dimineata, pe terenul din cadrul Bazei de Agrement “La Broscuta”, sportivii sectiilor Clubului Sportiv Municipal din Campia Turzii au prezentat publicului prezent numeroase jocuri demonstrative, acestia incercand sa arate spectatorilor cate ceva din tainele fiecarui sport practicat in cadrul clubului.

Sportivii au fost impartiti pe tot terenul acolo unde fiecare sectie a executat cate un scurt program de antrenament specific fiecarei sectii, acestia reusind sa atraga atentia spectatorilor prezenti in numar mare sa ii urmareasca. Si ca un semn de respect pentru activitatea si rezultatele bune obtinute, acestia au fost felicitati de catre factorii de conducere din cadrul municipiului Campia Turzii, aici ii enumeram pe deputatul Ioan Moldovan, administratorul public al Municpiului Campia Turzii – Petre Pop, viceprimarul Municipiului Campia Turzii – Avram Gal, precum si de consilieri locali – Dorin Lojigan, Filip Remus, Varodi Ioan si nu in ultimul rand de fostul presedinte al CSM-ului – Popovici Cornel.

La finalul demonstratiilor, toti sportivii au fost recompensati cu cate o medalie dupa care au fost invitati de presedintele CSM Campia Turzii, Viorel Crisan, sa participe la o masa festiva.

14-16 august 2015
Trofeul „Ionel Santeiu” – tenis de câmp
Locaţie: Arena de Tenis „Gavrilă Vaida”

14-16 august 2015
Cupa Municipiului Câmpia Turzii – popice
Locaţie: Arena de Popice stadion

16 august 2015, ora 10.00
Jocuri demonstrative secţii CSM Câmpia Turzii
Locaţie: Complex Sportiv „La Broscuţa”

Preşedinte CSM Câmpia Turzii
Viorel CRIŞAN