Terenul de rugby din cadrul Complexului Turistic “La Broscuta” din Campia Turzii a gazduit ieri etapa a VI-a a turneului de mini-rugby la categoria U10 din cadrul Campionatului Regional Transilvania, etapa organizata de catre Clubul Sportiv Municipal Campia Turzii in parteneriat cu Federația Română de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania.
La competitie au participat, pe langa echipa CSM Campia Tuzii si formatiile RC Ariesul Mihai Viteazu, Universitatea Cluj, Warriors Timisoara, CS Florin Popovici Baia Mare si Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului.
Evenimentul a fost asteptat cu mare interes de iubitorii acestui sport, partidele din cadrul turneului fiind urmarite cu interes de un numar foarte mare de spectatori, printre care s-a numarat si presedintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitras.
Ca si pana acum, echipa Clubului Sportiv Municipal Campia Turzii, lidera in clasamentul general, a reusit sa se impuna in toate partidele disputate, rezultatele obtinute apropiind-o si mai mult de titlul de campioana regionala.
Totodata, este de mentionat faptul ca tot parcursul acestei competitiei desfasurata sambata, echipa noastra a fost sustinuta de o frumoasa si numeroasa galerie formata in marea ei majoritate din tineri elevi de la scolile din Campia Turzii.
Rezultatele obtinute de CSM Campia Turzii au fost urmatoarele: CSM Campia Turzii – Vadu Crisului: 50-0; CSM Campia Turzii – Ariesul Mihai Viteazu: 25-0; Warriors Timisoara – CSM Campia Turzii: 0-15; CSM Campia Turzii – CS.Florin Popovici B.Mare: 50-0 si nu in ultimul rand: “U” Cluj – CSM Campia Turzii: 5-50.
CLASAMENT:
1. CSM Campia Turzii – 81 pct
2. RC.Ariesul Mihai Viteazu – 73 pct
3. Warriors Timisoara – 64 pct
4. CS.Florin Popovici Baia Mare – 41 pct
5. “U” Cluj – 35pct
6. Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului – 35pct