articol preluat din Ziarul21.ro

Sâmbătă, 7 mai, s-a desfăşurat la Câmpia Turzii al VI-lea turneu de minirugby din cadrul Campionatului Regional Transilvania. Aşa cum spuneam într-un alt articol, evenimentul s-a bucurat  de succes iar alături de sportivii angrenați în competiție s-au aflat preşedintele Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraş, şi directorii de dezvoltare din Transilvania, Gheorghe Sabău şi Sorin Rus.

Evenimentul nu a rămas fără ecou, directorul de dezvoltarea Transilvania Nord, Gheorghe Sabău, catalogându-l drept ″cel mai reuşit turneu de până acum″.

A fost după părerea mea cel mai reuşit turneu de până acum, sarea şi piperul fiind frumoasa galerie a copiilor din Câmpia Turzii. O supriză ne-a făcut şi preşedintele FRR, Haralambie Dumitraş, care ne-a vizitat şi încurajat împreună cu un oaspete de seamă din rugby-ul francez. Aducem mulțumirile noastre pentru efortul depus şi frumoasele cuvinte adresate copiilor.

Într-o organizare perfectă, copiii şi numerosul public venit la stadion s-au bucurat de o zi plină de rugby cu meciuri spectaculoase, din care victorioasă a ieşit din nou echipa CSM Câmpia Turzii, care se apropie tot mai mult de titlul de campioană a Transilvaniei la categoria de vârstă U10.

FRR prin departamentul de dezvoltare Transilvania aduce mulțumiri clubului CSM Câmpia Turzii pentru implicarea în organizarea turneului, implicit domnului preşedinte Viorel Crişan. Următorul turneu se va desfăşura la Baia Mare în ziua de 28 mai 2016 şi suntem convinşi că şi băimărenii vor fi la înălțimea aşteptărilor în ceea ce priveşte organizarea acestui turneu. Felicităm toți participanții pentru efortul depus, dar mai ales pentru progresul făcut”, a precizat Gheorghe Sabău.