Campionatul Regional de Minirugby Transilvania s-a incheiat odata cu ultimul turneu, desfasurat sambata 3 decembrie 2016, in parcul sportiv Dr.I.Hatieganu din Cluj-Napoca. Competitia a fost denumita „Cupa Alexandru Paloseanu” in memoria fostului mare jucator si antrenor al Clujului, si s-a desfasurat la categoriile de varsta U10 si U12.

FRR prin Departanetul Dezvoltare Transilvania si a CSS Viitorul Cluj Napoca au fost organizatorii acestui eveniment, voluntari, parinti sponsori cu totii au contribuit la o reusita deplina! La final acestia au decernat cupe, diplome si dulciuri fiecarui sportiv.

CSM Campia Turzii a participat la ambele categorii de varsta (U10 si U12), ambele echipe reusind la final sa se claseze pe locul 3, cu 15 respectiv 12 puncte acumulate.
„Sportul ar trebui să facă parte din viața fiecăruia şi trebuie să înţelegem importanţa lui! Iar rugby-yl este mai mult decât mișcare, este un mod de viață care îți schimbă percepția asupra lumii și îți acordă șansa de a valorifica mai bine lucrurile care contează. Pe de o parte, practicat în timpul liber, îi conferă oricărei persoane un grad de disciplină și de autocontrol greu de obținut prin alte mijloace. Rugby-ul te pune față în față cu propriile limite, te ajută să le depășești, dar îți trasează și granițele exacte ale posibilităților umane, sădind în conștiință încrederea în sine împreună cu modestia, puterea de a acționa, cu respectul pentru ceilalți și pentru univers.

Pe langa rezultate si clasamente, acesta este mesajul care FRR doreste sa-l transmita tuturor in sperata formarii unei generatii sanatoase, iar cei mai buni in performante sportive sa ajunga la cluburi de succes si de ce nu in loturile nationale.

Calde multumiri tuturor implicate in acest fenomen la final de tur, va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi si in continuare, indiferent de nivelul competitiei.”, a declarat cu aceasta ocazie Gheorghe Sabău, director de dezvoltare al regiunii Transilvania Nord.