Complexul “La Broscuta” din Campia Turzii a fost zilele trecute gazda editiei a III-a a Galei Rugbyului din Campia Turzii, evenimentul fiind organizat de catre sectiile de rugby a CSM Campia Turzii, CS Soimii Campia Turzii in parteneriat cu F.R.R. si Complexul Turistic “La Broscuta” din localitate.

Atmosfera din sala a fost una de sarbatoare, copiii alaturi de parinti asteptand cu mare interes decernarea trofeelor pentru cel mai bun jucator al anului 2016 si cel mai bun jucator al turului, de la categoriile U10 si U12, precum si de cel mai bun antrenor al anului.

La festivitate au fost prezenti si presedintii celor doua cluburi, Viorel Crisan – CSM Campia Turzii si Cristian Lascau – Soimii Campia Turzii, precum si reprezentanti din partea F.R.R., directorii de dezvoltare Transilvania Sud si Transilvania Nord, Sorin Rus si Gheorghe Sabau. Dupa prezentarea activitatii pe anul 2016, a echipelor U10 si U12, ale cluburilor CSM si Soimii, a venit randul decernarii mult ravnitelor premii, care au fost acordate dupa cum urmeaza:

- Categ. U10 (Soimii Campia Turzii): cel mai bun jucator al anului 2016 – Buturca Nicolae si cel mai bun jucator al turului – Ioo David
- Categ. U10 (CSM Campia Turzii): cel mai bun jucator al anului 2016 – Florea Razvan si cel mai bun jucator al turului – Venczel Diana
– Categ. U12 (CSM Campia Turzii): cel mai bun jucator al anului 2016 – Pop Elisei si cel mai bun jucator al turului – Albert Ianis

Cel mai bun antrenor a fost declarat Fetita Valentin. Tot la aceasta gala au mai fost premiati reprezentantii mass-media, pentru promovare a acestui sport, precum si antrenorii Hari Florea, Macra Marius, dar si presedintii celor 2 cluburi – Viorel Crisan si Cristian Lascau.

La finalul festivitatii, sportivii au primit pachete cu dulciuri chiar de la Mos Craciun, care a venit sa ofere cadouri pentru rezultatele foarte bune obtinute de catre acestia de-a lungul anului 2016.