În perioada 27-29 ianuarie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ″Ioan Stanatiev″ din Câmpia Turzii prima ediție a Cupei Unirii la fotbal în sală. Vineri, 27 ianuarie, și sâmbătă, 28 ianuarie, au fost rezervate partidelor din grupe, iar duminică, 29 ianuarie, au avut loc semifinalele si finalele. La competitie -au înscris 10 formații care au fost împărțite în două grupe, după cum urmează:

Grupa A: Grupurile de Inițiativă Cetățenească din Câmpia Turzii (GIC), E-ON Gaz, Poliția Câmpia Turzii, Baza 71 Aeriană și CSM Câmpia Turzii.

Grupa B: Domeniul Public, Primăria Câmpia Turzii, Compania de Salubritate, Presa Locală și Consiliul Local.

După două zile în care s-au disputat partidele din cadrul grupelor, duminică, 29 ianuarie, a fost ziua în care s-a stabilit câştigătoarea primei ediții a Cupei Unirii.

În prima semifinală Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii a învins Consiliul Local, scor 5-1, iar în cea de-a doua semifinală s-au întâlnit CSM Câmpia Turzii şi Presa Locală, meciul fiind adjudecat de echipa noastra cu 8-3.

A urmat apoi finala mica in care Consiliul Local a învins, scor 5-3, Presa Locală şi a urcat pe treapta a treia a podiumului, în timp ce, în finala mare, Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii invins CSMCT cu 5-0, castigand astfel trofeul pus în joc.

Tot cu aceasta ocazia s-a desfasurat si o partida demonstrativa de fotbal, intre echipele de old-boys, de la ISCT si cei de la Universitatea Cluj-Napoca, in care am putut sa ii revedem la lucru pe marii fotbalisti ce au activat sub culorile cluburilor respective, cum ar fi: Florin Filip, Dorin Rosu, Ovidiu Stoica, Ovidiu Pop, Aurel Matiu, Adrian Suciu, Valentin Sandru, Ioan Kallay, la ISCT si pe Emilian Dolha, Stelian Gherman, Cristi Pojar, Vasile Jula, Ovidiu Maier, Radu Szabo, Marius Popescu si Valentin Sandru, la Universitatea Cluj.

Confruntarea, care a fost urmarita cu mare interes de o sala plina cu iubitori ai fotbalului, a fost castigata de echipa clujeana cu 6-4 (3-2), marcatori fiind Marius Popescu – 4 goluri si Ovidiu Maier – 2 goluri, pentru Universitatea, in timp ce pentru formatia din Campia Turzii au inscris fiecare cate un gol, Valentin Sandru, Adrian Suciu, Dorin Rosu si Aurel Matiu.