Meci fantastic oferit de voleibalistii CSM Campia Turzii spectatorilor prezenti sambata, 28 ianuarie, in Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” din localitate, dupa ce acestia au reusit sa invinga cu scorul de 3-2 (22-25; 23-25; 25-15; 25-23; 15-13), formatia CSU Universitatea de Vest Timisoara.

Victoria obtinuta sambata de voleibalistii CSMCT a fost savurata din plin de suporterii din Campia Turzii, mai ales prin prisma faptului ca aceasta a fost prima victorie impotriva formatiei timisorene de cand echipa activeaza in Divizia A2.

Meciurile bune facute in ultimele doua intalniri cu formatia din Timisoara a fost semnalul ca sportivii nostri sunt pe drumul cel bun si rezultatul s-a vazut in aceasta etapa, in care nu au mai ratat ocazia de a invinge echipa banateana.

Amfitrionii acestei izbande au fost jucatorii antrenati de Dan Remes, care au dat inca odata dovada de caracter si nu s-au lasat invinsi, reusind sa intoarca soarta meciului, dupa ce la un moment dat erau condusi cu scorul de 2-0 la seturi si totul se parea ca este pierdut.

Motivatia si determinarea i-au facut pe Andries, Valean, Campen, Kis, Remes, Ivan, Cocis, Bacila, Lupou, Hasmasan, sa domine in ultimele trei seturi si astfel victoria mult dorita a venit. Cu aceasta CSM Campia Turzii s-a distantat la 2 puncte de formatia de pe Bega, iar peste doua saptamani vom juca pe terenul “liderei”, CSS 2 Baia Mare.

Lotul pe care l-a avut la dispozitie antrenorul Dan Remes, a fost urmatorul: Andreis Vlad, Cocis Ionut, Valean Bogdan, Bacila Razvan, Campean Tudor, Ivan Seriu, Lupou Marius, Kis Gabriel, Daineanu Madalin, Hasmasan Dorian.