O noua victorie obtinuta de echipa de volei masculin a CSM Campia Turzii, care a reusit in prima etapa a returului Diviziei A2 (seria de vest), sa se impuna in deplasarea de la Zalau, cu scorul de 3-1 (25-21; 25-20; 30-32; 25-19), in fata echipei locale ACS Volei Club.

Primul set a stat sub semnul echilibrului, dar, mult mai lucizi, voleibaliştii CSMCT au reuşit să se impună, scor 21-25. Menținând un ritm bun, echipa a avut o evoluție convingătoare şi în setul secund pe care l-a adjudecat, scor 20-25.

În setul cu numărul trei cele două formații au mers umăr la umăr, iar zălăuanii au reuşit să revină, scor 32-30. Soarta jocului a fost tranşată insa în setul cu numărul 4 când voleibaliştii CSM Câmpia Turzii s-au impus cu 19-25.

După ce în turul campionatului au obținut 5 victorii, voleibaliştii de la CSM Câmpia Turzii au început cu dreptul returul campionatului, iar etapa viitoare vor evolua în fața propriilor suporteri în confruntarea cu CSU Braşov.

In partida de la Zalau, antrenorul-jucator Dan Remes a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Andries Vlad, Vanca Daniel, Valean Bogdan, Campean Tudor, Ivan Sergiu, Kis Gabriel, Daineanu Madalin, Hasmasan Dorian.