In prima partida oficiala din 2017 a Diviziei A2 (seria de vest), echipa de volei masculin a CSM Campia Turzii a reusit sa se impuna cu scorul de 3-0 (25-22; 25-23; 25-15), in deplasarea de la Arad, cu echipa locala CS ProVolei.

Confruntarea a fost castigata fara probleme de sportivii CSMCT, chiar daca scorul din primele doua seturi a fost unul strans. Datorita acestei reusite CSM Campia Turzii a facut rocada in clasamentul seriei cu ocupanta locului secund, CSU Universitatea de Vest Timisoara, avand un punct mai mult decat echipa timisoreana insa cele doua formatii se vor intalni intr-o partida directa, sambata viitoare, la Campia Turzii.

Pentru echipa antrenata de Dan Remes urmeaza clipa adevarului, deoarece in decursul a doua etape se va confrunta cu formatia din Timisoara pe teren propriu si cu cea din Baia Mare, in deplasare, iar intre cele doua meciuri, echipele din Timisoara si Baia Mare vor juca intre ele, pe terenul primei formatii. Situatia din fruntea clasamentului ar putea sa se stabileasca definitiv, dupa aceste etape, fiecare dintre cele trei echipe avand sanse egale sa termine sezonul regulat pe prima pozitie.

Pentru deplasarea de la Arad, antrenorul Dan Remes a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Andries Vlad, Vanca Daniel, Daineanu Madalin, Valean Bogdan, Bacila Razvan, Campean Tudor, Ivan Sergiu, Lupou Marius, Kis Gabriel si Hasmasan Dorian.