Atmosferă de sărbătoare sâmbătă, 10 decembrie, în Sala Sporturilor Ioan Stanatiev din Câmpia Turzii.

Voleibaliştii CSM Câmpia Turzii au întâlnit CSU Braşov în ultimul meci din acest an calendaristic, un bun moment de a-i avea alături pe toți sportivii Clubului Sportiv Municipal care alături de iubitorii voleiului au creat o atmosferă de mare meci.

Cu aceasta ocazie, până şi time-out-urile au diferite: in timpul acestora, frumoasele majorete Angels au încântat privirile celor prezenți iar presedintele CSMCT – Viorel Crisan a premiat o parte dintre sportivii care au obtinut pe parcursul acestui an rezultate foarte bune.

Partida a fost la discreția gazdelor, care au avut o evolutie buna, un spectacol voleibalistic completat perfect de incurajarile oferite de publicul prezent in Sala Sporturilor Ioan Stanatiev.

Voleibalistii pregătiți de Dan Remeş şi-au adjudecat fără emoții primul set, scor 25-12, iar istoria s-a repetat şi in setul secund, care s-a incheiat 25-14.

Chiar dacă a fost mult mai echilibrat, sportivii CSM Câmpia Turzii au reuşit să se castige si în setul cu numărul trei cu 25-20.

Aceasta a fost cea de a şaptea victorie obținută de echipa in aceasta editie de campionat.

La sfârşitul întâlnirii de sâmbătă şi-a făcut apariția în Sala Sporturilor Ioan Stanatiev si Mos Craciun, care a oferit cadouri pentru toți sportivii Clubului Sportiv Municipal.